Divadelní sklep NEKONEČNO

Lidická 14, 602 00 Brno
Tel.: 533 316 443
Mail: divadlo@brixton.cz
www.nekonecnorestaurant.cz
Otevřeno denně od 11:00 do 01:00

Týdenní menu

 

24.5. - 28.5.2010

 
 

 

 

 

 

 

Pondělí

P

0,33l

Hovězí vývar s fritátovými nudlemi

 

 

A

150g

Boloňské masové špagety sypané sýrem

 

 

B

120g

Gratinovaný pangasius s brokolicí a sýrem, pečené česnekové

 

 

 

 

brambory

 

 

C

100g

Smažená niva s vařenými máslovými bramborami a kečupem,

 

 

 

 

míchaný salát s kukuřicí

 

 

 

 

 

 

Úterý

P

0,33l

Květáková polévka s bramborem

 

 

A

130g

Roláda z vepřové pečeně s česnekovo-sýrovým krémem, šťouchané

 

 

 

 

brambory

 

 

B

130g

Kuřecí steak s krémovou wasabi omáčkou, pečená rýže se sýrem

 

 

C

120g

Smažené kuřecí řízečky s bramborovým salátem a majonézou

 

 

D

200g

Bramborové šulánky s mákem

 

 

 

 

 

 

Středa

P

0,33l

Černá zabijačková polévka

 

 

A

120g

Štěpánská hovězí pečeně, těstoviny penne

 

 

B

150g

Tatarské maso se smaženými bramborovými hranolkami

 

 

C

150g

Zeleninové karbanátky s vařenými máslovými bramborami, americký

 

 

 

 

dressing

 

 

 

 

 

 

Čtvrtek

P

0,33l

Hrachová polévka s klobásou

 

 

A

150g

Pečené masové kuličky se žampiony, bramborová kaše

 

 

B

120g

Vepřové medailonky z panenské svíčkové s gorgonzolovým máslem,

 

 

 

 

pečené brambory s cibulí a tymiánem

 

 

C

150g

Smažená treska s bylinkovou omáčkou, bramborové krokety, variace

 

 

 

 

listových salátů

 

 

D

2ks

Palačinky s horkými malinami a krémem

 

 

 

 

 

 

Pátek

P

0,33l

Zeleninová polévka s pohankou

 

 

A

120g

Svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem

 

 

B

150g

Katův šleh se smaženými bramborovými plátky

 

 

C

100g

Smažená kuřecí kapsa plněná nivou, vařené máslové brambory,

 

 

 

 

zelný salát, tatarská omáčka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu na celý týden:

 

 

I.

 

Těstovinový salát s čerstvou zeleninou, kukuřicí, šunkou a sýrem

 

 

II.

Těstovinový salát s čerstvou zeleninou, kukuřicí a sázeným vejcem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu A                 65 Kč                          

 

 

 

 

Menu B                 70 Kč

 

 

 

 

Menu C                 70 Kč

 

 

 

 

Menu D                 60 Kč

 

 

 

 

Menu I. II.             65 Kč

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Polední menu podáváme od 11:00 do 15:00 hod.

 
 
   
 
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
       
         
         
         
         
         
         
         
         
         
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
     
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       

 

     
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       

Pondělí

P

0,33l

Hráškový krém s bramborem

 

A

120g

Hamburská vepřová kýta s  domácím houskovým knedlíkem

 

B

100g

Kuřecí nudličky s dušenou zeleninou a hlívou ústřičnou,

 

 

 

jasmínová rýže

 

C

150g

Obalovaný pangasius podávaný s brokolicí a sýrem, vařené

 

 

 

máslové brambory

 

 

 

 

Úterý

P

0,33l

Silný masový vývar s  krupicí a vejcem

 

A

120g

Vařené hovězí maso přelité rajskou omáčkou s těstovinami

 

 

 

fusilli

 

B

120g

Krůtí roláda plněná vejci, šunkou a hráškem s jemnou

 

 

 

bramborovou kaší, domácí čalamáda

 

C

200g

Kapustové karbanátky, vařené brambory s petrželkou

 

D

200g

Sladký rýžový nákyp prokládaný ovocem

 

 

 

 

Středa

P

0,33l

Bramborová polévka

 

A

100g

Kuřecí závitek se špenátem na bílém víně, rýžový nákyp se

 

 

 

zeleninou

 

B

150g

Uzené maso paní Marcelky s  pečenými bramborami

 

C

150g

Smažená kotleta v sýrovém těstíčku, variace čerstvé zeleniny s

 

 

 

pažitkovou majonézou

 

 

 

 

Čtvrtek

P

0,33l

Frankfurtská polévka s  uzeninou a bramborem

 

A

130g

Králičí hřbet špikovaný slaninou a česnekem, vařené brambory

 

B

200g

Zbojnický rožeň, nivové rizoto se smetanou

 

C

120g

Kuřecí filet v mandlové krustě, dýňové purée s jarní cibulkou

 

 

 

a máslem

 

D

150g

Moravské koláče s povidlím

 

 

 

 

Pátek

P

0,33l

Slepičí polévka s kapáním

 

A

120g

Pivovarský tokáň s  bramborovými noky

 

B

100g

Kuřecí plátek pod peřinkou, smažené bramborové hranolky

 

C

100g

Smažená roštěná ,,Porthaus\\\", vařené máslové brambory

 

 

 

 

 

 

 

Menu na celý týden:

 

I.

 

Rýžový salát s cukrovým hráškem a grilovanou paprikou

 

 

 

překrytý parmskou šunkou

 

II.

Rýžový salát s cukrovým hráškem a grilovanou paprikou

 

 

 

překrytý hoblinami parmazánu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu A                65 Kč                         

 

 

 

Menu B                 70 Kč

 

 

 

Menu C                 70 Kč

 

 

 

Menu D                 60 Kč

 

 

 

Menu I. II.             65 Kč

 

 

 

 

 

 

 

Polední menu podáváme od 11:00 do 15:00 hod.

 

     

 

 

 

 

Středa

P

0,33l

Bramborová polévka

 

A

100g

Kuřecí závitek se špenátem na bílém víně, rýžový nákyp se

 

 

 

zeleninou

 

B

150g

Uzené maso paní Marcelky s  pečenými bramborami

 

C

150g

Smažená kotleta v sýrovém těstíčku, variace čerstvé zeleniny s

 

 

 

pažitkovou majonézou

 

 

 

 

Čtvrtek

P

0,33l

Frankfurtská polévka s  uzeninou a bramborem

 

A

130g

Králičí hřbet špikovaný slaninou a česnekem, vařené brambory

 

B

200g

Zbojnický rožeň, nivové rizoto se smetanou

 

C

120g

Kuřecí filet v mandlové krustě, dýňové purée s jarní cibulkou

 

 

 

a máslem

 

D

150g

Moravské koláče s povidlím

 

 

 

 

Pátek

P

0,33l

Slepičí polévka s kapáním

 

A

120g

Pivovarský tokáň s  bramborovými noky

 

B

100g

Kuřecí plátek pod peřinkou, smažené bramborové hranolky

 

C

100g

Smažená roštěná ,,Porthaus\\\\\\\", vařené máslové brambory

 

 

 

 

 

 

 

Menu na celý týden:

 

I.

 

Rýžový salát s cukrovým hráškem a grilovanou paprikou

 

 

 

překrytý parmskou šunkou

 

II.

Rýžový salát s cukrovým hráškem a grilovanou paprikou

 

 

 

překrytý hoblinami parmazánu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu A                65 Kč                         

 

 

 

Menu B                 70 Kč

 

 

 

Menu C                 70 Kč

 

 

 

Menu D                 60 Kč

 

 

 

Menu I. II.             65 Kč

 

 

 

 

 

 

 

Polední menu podáváme od 11:00 do 15:00 hod.